ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ

Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών


Λόγω της φύσης των ηλεκτρονικών αγορών είναι πιθανό να μην καλύπτονται οι προσδοκίες του αποδέκτη από το προϊόν της επιλογής του γι’αυτό και τo Ygeia365.gr σας δίνει τη δυνατότητα, μέσω της πληρότητας των περιγραφών των οποίων αναρτά στις σελίδες της, να απολαμβάνετε το προνόμιο της άμεσης επαφής με τα προϊόντα που διαθέτει από την οθόνη του υπολογιστή σας, γρήγορα και εύκολα.

Θέλοντας όμως να σας παρέχουμε μια ακόμα καλύτερη εμπειρία αγορών, προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων. Παρακάτω σας παραθέτουμε τους όρους και τους τρόπους επιστροφής.


Όροι Επιστροφής

  • Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή να μη ξεπερνάει τις 14 ημερολογιακές ημέρες.
  • Η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση και το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί.
  • Το προϊόν προς επιστροφή να συνοδεύεται με την απόδειξη αγοράς ή το τιμολόγιο.


Προσοχή! Δεν γίνονται αλλαγές σε προϊόντα τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή, για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής, και τα οποία έχουν αποσφραγιστεί μετά την παράδοση, όπως τα είδη προσωπικής φροντίδας  (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά αποτριχωτικές μηχανές, ξυριστικές, μηχανές, βούρτσες, οδοντόβουρτσες και θερμόμετρα, εσώρουχα, πάτοι, επιστραγαλίδες κ.α.).


Διαδικασία Επιστροφής

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, επικοινωνείτε πριν από κάθε επιστροφή τηλεφωνικά μαζί μας στο 27510 21146, έτσι ώστε οι λεπτομέρειες της επιστροφής να κανονιστούν με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο.


Συσκευάστε το προϊόν, σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή. Προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το κουτί με το οποίο έγινε η αποστολή από εμάς. Στη συνέχεια αποστείλετε το δέμα στα στοιχεία που θα σας δωθούν τηλεφωνικά, μέσω της εταιρείας κούριερ που θα σας υποδείξουμε. Με την επιστροφή του δέματος στην αποθήκη μας, θα δρομολογήσουμε την αντικατάστασή του αν ζητηθεί ή την πίστωση του πλήρες ποσού που κατέβαλε ο πελάτης για την παραγγελία του (εντός 10 εργάσιμων ημερών). Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται με τον ίδιο τρόπο που ολοκληρώθηκε η αγορά.


Σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, ή το προϊόν φτάσει σε εμάς αλλοιωμένο, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.


Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας μέσω e-mail στο [email protected].