1. Γενικά

Το Ygeia365.gr αποτελεί ένα online σημείο πώλησης που διαθέτει προϊόντα, όπως καλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής, ορθοπεδικά είδη, παιδικά και βρεφικά προϊόντα κ.α. 


Το Ygeia365.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας «ΙΜΠΡΟΣ ΙΚΕ» με έδρα το Άργος, στην οδό ΔΑΝΑΟΥ 51 (ΓΕΜΗ: 138456713000, ΑΦΜ 800724194, ΔΟΥ Άργους), με στοιχεία επικοινωνίας τηλέφωνο: 2751 151635 και email info@ygeia365.gr.


Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις, καθώς κάθε συναλλαγή σας μαζί μας διέπεται από αυτούς. Κάθε χρήση των υπηρεσιών του Ygeia365.gr σημαίνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του παρόντος και την συμμόρφωσή σας με την κείμενη ελληνική νομοθεσία που διέπει τις εν λόγω συναλλαγές.


2. Παρεχόμενες Υπηρεσίες και τιμές προϊόντων

Το Ygeia365.gr δεσμεύεται πως καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την πληρότητα και την ακρίβεια των πληροφοριών που παρατίθενται στην ηλεκτρονική του σελίδα, όσο αφορά τις πληροφορίες σχετικά με το Ygeia365.gr και τα χαρακτηριστικά των προϊόντων και υπηρεσιών που διαθέτει, με την επιφύλαξη για τυχόν τεχνικά ή τυπογραφικά λάθη, καθώς και για λάθη που έγιναν εκ σφάλματος, παραδρομής ή οφείλονται σε λόγους ανωτέρας βίας ή τεχνικών βλαβών. Το Ygeia365.gr οφείλει να διορθώσει το συντομότερο δυνατό τα παραπάνω λάθη, εφόσον υποπέσουν στην αντίληψή του.


Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους από κάθε προϊόν περιλαμβάνεται ο νόμιμος Φ.Π.Α. Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας.


Οι τιμές των προϊόντων και υπηρεσιών του Ygeia365.gr μπορούν να αλλάξουν οποτεδήποτε χωρίς προειδοποίηση. Σε περίπτωση που λόγω τεχνικού ή άλλου σφάλματος κάποιο προϊόν πωλείται σε τιμή κάτω του κόστους, το Ygeia365.gr διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει κάποια συναλλαγή και να επιστρέψει τα χρήματα στον πελάτη, αφού πρώτα τον ενημερώσει σχετικά. Παρακαλούμε σε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή επικοινωνήστε μαζί μας.


Διευκρινίζεται πως οι τιμές και οι εκπτώσεις που αναγράφονται στην ηλεκτρονική σελίδα του Ygeia365.gr αφορούν τις ηλεκτρονικές αγορές από την σελίδα, οι εκπτώσεις που ισχύουν στο φυσικό σημείο πώλησης της επιχείρησης ενδέχεται να διαφοροποιούνται.


3. Περιορισμός Ευθύνης

Το Ygeia365.gr εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των χρηστών για τυχόν τεχνικά προβλήματα της ιστοσελίδας. Το Ygeia365.gr ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν τεχνικά ή άλλης φύσεως προβλήματα που ενδέχεται να παρουσιασθούν στους πελάτες κατά την προσπέλαση του διαδικτυακού του τόπου ή κατά την χρήση των υπηρεσιών/προϊόντων που προσφέρει. Επίσης, το Ygeia365.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων, όπως μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις σε προϊόντα ή υπηρεσίες ή πληροφορίες που διατίθενται μέσω της ιστοσελίδας του.


Το Ygeia365.gr δεσμεύεται πως καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την πληρότητα και την ακρίβεια των πληροφοριών που παρατίθενται στην ηλεκτρονική του σελίδα, παρόλα αυτά δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για τυχόν σφάλματα σε χαρακτηριστικά, φωτογραφίες και τιμές προϊόντων που αναγράφονται στην ιστοσελίδα του και δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρχουν σφάλματα από οποιαδήποτε αιτία κατά την εισαγωγή ή ενημέρωση των χαρακτηριστικών ή των τιμών/εκπτώσεων των προϊόντων.


Το Ygeia365.gr δεν φέρει ευθύνη ούτε υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε ζημιά ή ηθική βλάβη προκύπτει από τα παραπάνω λάθη ή από την αδυναμία παροχής υπηρεσιών υποστήριξης. Το Ygeia365.gr κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές ή λάθη.


Το Ygeia365.gr, δεν έχει καμία ευθύνη, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, για όποιες επακόλουθες, παρεμπίπτουσες, έμμεσες, ειδικές αποζημιώσεις ή έξοδα ή χρηματικές ποινές, συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιοριστικά, διαφυγόντων κερδών, διακοπής λειτουργίας της επιχείρησης, απώλειας πληροφοριών ή δεδομένων, ή απώλειας πελατείας, απώλειας ή ζημίας περιουσίας, και οποιονδήποτε αξιώσεων τρίτων μερών προκύψουν από ή σε σχέση με την χρήση, την αντιγραφή, ή την παρουσίαση αυτής της ιστοσελίδας ή των περιεχομένων της ή οποιασδήποτε άλλης συνδεδεμένης ιστοσελίδας, ανεξαρτήτως εάν το Ygeia365.gr είχε ενημερωθεί, γνώριζε ή έπρεπε να γνωρίζει αυτή την πιθανότητα.


4. Υποχρεώσεις Πελάτη

Οι πελάτες του Ygeia365.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν το Ygeia365.gr για δημοσίευση, αποστολή ή μετάδοση με οποιοδήποτε φυσικό, ψηφιακό ή άλλο μέσο περιεχομένου που είναι παράνομο, προσβλητικό, βλαβερό, απειλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, ή ενοχλητικό σύμφωνα με τα χρηστά ήθη, ή αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, ή δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, ή δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία ή τα χρηστά ήθη, ή αποτελεί εσωτερική ή εμπιστευτική πληροφορία. Επίσης, οι πελάτες του Ygeia365.gr αποδέχονται πως δεν θα χρησιμοποιούν εργαλεία, τεχνικές, κώδικα ή άλλες μεθόδους (π.χ. trojans, ιούς, malware, spyware, ddos, worms, bots, ransomware, expoits, loggers, crawlers, social enginnering, spam κ.α.) που περιέχουν ιούς λογισμικού ή αρχεία ή προγράμματα, ή τεχνικές με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή, την παρεμπόδιση λειτουργίας, ή την παροχή πρόσβασης σε σελίδες που αφορούν μόνο σε εξουσιοδοτημένους χρήστες ή σε σελίδες και συστήματα που περιέχουν προσωπικά δεδομένα ή γενικότερα σε λογισμικό ή υλικό υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα. Οι πελάτες αποδέχονται πως το Ygeia365.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει από τρίτους που ενεργούν εν αντιθέσει των παραπάνω.


5. Πνευματική Ιδιοκτησία

Τα πνευματικά δικαιώματα της ιστοσελίδας του Ygeia365.gr ανήκουν στο ίδιο. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή του περιεχομένου του με οποιοδήποτε τρόπο ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτογραφικό ή φωτοτυπικό, χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το Ygeia365.gr ή τρίτα μέρη και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και προστατεύονται από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων. Η εμφάνισή τους στην ιστοσελίδα του Ygeia365.gr δεν θα πρέπει να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.


6. Ασφάλεια Συναλλαγών

Το Ygeia365.gr δεσμεύεται όσον αφορά στην εξασφάλιση της ασφάλειας και της ακεραιότητας των δεδομένων που συλλέγει σχετικά με τους χρήστες της ιστοσελίδας του, για τον λόγο αυτόν, έχουμε υιοθετήσει διαδικασίες, οι οποίες προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες προσκομίζουν στην ιστοσελίδα του ή του παρέχουν με οποιοδήποτε άλλο μέσο (πχ. τηλεφωνικά). Αυτές οι διαδικασίες προστατεύουν τα δεδομένα των χρηστών από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση, και αλλαγή ή καταστροφή. Βοηθούν επίσης στο να πιστοποιείται ότι τα στοιχεία αυτά είναι ακριβή και χρησιμοποιούνται σωστά.

Το Ygeia365.gr χρησιμοποιεί την τεχνολογία SSL (Secure Socket Layer), με κρυπτογράφηση 256-bit για ασφαλείς ηλεκτρονικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους στο διαδίκτυο. Το SSL έχει θεσπιστεί παγκοσμίως ως το ασφαλέστερο πρωτόκολλο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων στους δικτυακούς χρήστες - και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά. Η τεχνολογία SSL στηρίζεται σε ένα κωδικό κλειδί για κρυπτογράφηση των δεδομένων πριν αποσταλούν μέσω της (SSL) σύνδεσης. Ο έλεγχος ασφαλείας μεταξύ των δεδομένων και του Server γίνεται με βάση το μοναδικό κωδικό κλειδί διασφαλίζοντας στο ακέραιο την επικοινωνία. Οι φυλλομετρητές (browsers) Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Safari υποστηρίζουν το πρωτόκολλο SSL.

Το Ygeia365.gr ακολουθεί όλες τις νόμιμες διαδικασίες για να εξασφαλίζει στο μέγιστο βαθμό ασφαλείς συναλλαγές για όλους τους χρήστες. Κάθε συναλλαγή που πραγματοποιείται μέσω του ιστοτόπου μας διέπεται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο και τις πωλήσεις από απόσταση, καθώς και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (ν. 2251/1994). To Ygeia365.gr εγγυάται την ασφάλεια των στοιχείων σας, ενώ δεν αποθηκεύει με κανένα τρόπο πληροφορίες σχετικά με πιστωτικές, χρεωστικές ή προπληρωμένες κάρτες. 

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Nexi e-Commerce" της Nexi Payments Greece S.A και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. 

Όλες οι οικονομικές συναλλαγές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της ασφαλούς πλατφόρμας πληρωμών «Alpha E-commerce» της Alpha Bank με την διαδικασία του redirection. Κατά την διάρκεια της online πληρωμής ο χρήστης μεταφέρεται σε κρυπτογραφημένη σελίδα ασφαλούς σύνδεσης με πρωτόκολλο SSL 128-bit, η οποία ανήκει αποκλειστικά στην τράπεζα ή το φορέα που έχει επιλεγεί. Οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα (αριθμός κάρτας, CVV2/CVC2, ημερομηνία λήξεως) μεταδίδονται/ μεταφέρονται μέσω Διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή (SSL 128-bit encryption) και δεν είναι προσβάσιμες από τρίτους. Η τράπεζα αναλαμβάνει πλήρως την πληρωμή και ειδοποιεί το Ygeia365.gr όταν αυτή ολοκληρωθεί.


7. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Διαβάστε εδώ την νέα πολιτική απορρήτου της εταιρίας μας που συμμορφώνεται με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό Γενικής Προστασίας Δεδομένων (GDPR).

Η εταιρεία μας, για να μπορεί να αξιολογεί και να βελτιώνει διαρκώς την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει στον καταναλωτή, χρησιμοποιεί την υπηρεσία Skroutz Analytics, η οποία λειτουργεί με cookies. Μέσω της υπηρεσίας αυτής, εφόσον έχετε δώσει προηγουμένως τη σχετική συγκατάθεσή σας μέσω του Skroutz.gr, κοινοποιούνται με ασφάλεια από εμάς στο Skroutz στατιστικά χρήσης. Τα δεδομένα που λαμβάνονται από την εταιρεία μας μέσω αυτής της υπηρεσίας καλύπτονται από την πολιτική απορρήτου καθώς και την πολιτική cookies του Skroutz.gr, στο τέλος της οποίας μπορείτε και να ανακαλέσετε τυχόν συγκατάθεσή σας. Την πολιτική απορρήτου του Skroutz.gr μπορείτε να βρείτε στο www.skroutz.gr/privacy

Eπιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι, εφόσον έχετε οδηγηθεί στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μέσω του Skroutz.gr και πραγματοποιήσετε σε εμάς αγορά, κοινοποιούνται με ασφάλεια από εμάς στο Skroutz δεδομένα που αφορούν στη συγκεκριμένη αγορά σας, στο πλαίσιο της εμπορικής συνεργασίας μας με το Skroutz και της χρήσης από εσάς των υπηρεσιών Skroutz. Η κοινοποίηση από εμάς των δεδομένων αυτών γίνεται μέσω cookie και είναι απαραίτητη για την οικονομική εκκαθάριση αυτής της εμπορικής συνεργασίας, της οποίας τυχόν κάνατε χρήση. Λόγω της αναγκαιότητας αυτής, η νομοθεσία μας επιτρέπει να μην ζητούμε τη συγκατάθεσή σας για την κοινοποίηση αυτών των δεδομένων. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην πολιτική απορρήτου καθώς και την πολιτική cookies του Skroutz.gr. Την πολιτική απορρήτου του Skroutz.gr μπορείτε να βρείτε στo www.skoutz.gr/privacy


8. Cookies

Στο Ygeia365.gr χρησιμοποιούμε cookies για τη διαχείριση των περιόδων σύνδεσης (sessions), για την βελτίωση της λειτουργίας του ιστοτόπου μας, την εύκολη σύνδεση στον λογαριασμό σας, την προβολή εξατομικευμένου περιεχομένου, όπως προτάσεων και διαφημιστικού υλικού που ταιριάζει καλύτερα με τα ενδιαφέροντά σας. Επίσης, τα cookies μας βοηθάνε να αναλύσουμε πώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπο μας, πώς περιηγούνται και να αναγνωρίσουμε σημεία που ίσως αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Τέλος, με την χρήση cookies μπορούμε και συλλέγουμε ανώνυμα στατιστικά για να κατανοήσουμε καλύτερα την χρήση του Ygeia365.gr, ώστε να βελτιώσουμε την δομή και το περιεχόμενό του. Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Cookies του Ygeia365.gr κάνοντας click εδώ 


9. Διαθεσιμότητα Προϊόντων – Αποστολή Προϊόντων - Τιμές Προϊόντων

Για όλα τα προϊόντα που περιέχονται στους καταλόγους του Ygeia365.gr υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για την διαθεσιμότητα της αποθήκης μας. Έτσι θα μπορείτε πολύ εύκολα να διαπιστώσετε πριν κάνετε την παραγγελία σας ποια από τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα στις αποθήκες μας και άμεσα παραδοτέα καθώς και ποια προϊόντα δεν είναι μεν άμεσα διαθέσιμα αλλά περιμένουμε σε καθορισμένη ημερομηνία να τα παραλάβουμε από τους προμηθευτές μας. Παρ' όλα αυτά εσείς μπορείτε να μας στείλετε την παραγγελία σας ακόμα και για προϊόντα που δεν είναι διαθέσιμα στις αποθήκες μας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail ή/και τηλεφώνου, εντός 14 ημερών, ώστε να σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παραλαβής του προϊόντος από τον προμηθευτή και την εν συνεχεία παράδοσή του σε σας. Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δεν σας ικανοποιεί, να ζητήσετε την ανάκληση παραγγελίας του εν λόγω προϊόντος, άνευ χρηματικού κόστους και χωρίς να υπάρχει χρονική δέσμευση.

Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να γίνει σαφές ότι ο ανωτέρω χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας εξαρτάται και από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που υπάρχει στις αποθήκες μας. Η επιχείρηση μας δεσμεύεται ότι θα πραγματοποιήσει την αποστολή των άμεσα διαθέσιμων προιοντων εντός 2 εργάσιμων ημερών. Οι συνεργαζόμενες εταιρίες κούριερ, γνωστοποιούνται στους πελάτες μας εδώ. Η επιχείρηση μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις που ενδέχεται να παρουσιαστούν στην παράδοση των δεμάτων, από τις συνεργαζόμενες κούριερ. 

Επιπλέον, σας παρέχουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν επιθυμείτε να παραλάβετε όλα τα προϊόντα, που ενδεχομένως λόγω της διαφορετικής διαθεσιμότητάς τους θα έχουν και διαφορετικό χρόνο παράδοσης, με μια αποστολή στον τόπο παράδοσης τους στην απώτερη ημερομηνία και μόλις καταστεί δυνατό να παραδοθούν στην υπηρεσία μεταφορών ή να τα παραλαμβάνετε με τμηματικές παραδόσεις ανάλογα με το χρόνο που μπορούν να σας παραδοθούν. Σε περίπτωση τμηματικών παραδόσεων κάθε αποστολή νοείτε ως ξεχωριστή παραγγελία, συνεπώς οι κανόνες για δωρεάν μεταφορικά, δώρα κλπ. εφαρμόζονται ξεχωριστά και όχι στο σύνολο της αρχικής παραγγελίας.

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail ή τηλεφωνικά, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ' αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν και την ευθύνη φέρει το Ygeia365.gr π.χ. κακή συσκευασία, φθορά κατά τη μεταφορά του, διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής με δικά μας έξοδα αποστολής ή επιστροφής των χρημάτων σας. Το Ygeia365.gr δεν φέρει ευθύνη, ούτε υποχρέωση αποζημίωσης (πέραν την αξίας της παραγγελίας εφόσον έχει προπληρωθεί) για οποιαδήποτε ζημιά, βλάβη ή άλλο θέμα προκύψει όπως αδυναμία παροχής υπηρεσιών υποστήριξης ή καθυστέρηση αποστολής παραγγελίας για οποιοδήποτε λόγο. Κατά την καταχώρηση, αλλά και επεξεργασία της παραγγελίας σας, ενδέχεται να λάβεται αυτοματοποιημένα μηνύματα (email/sms/viber) που σας ενημερώνουν για την πορεία της παραγγελίας σας. Η απενεργοποίηση (unsubscribe) αυτών των ενημερώσεων δεν είναι δυνατή, καθώς δεν αποτελούν διαφημιστικό υλικό, αλλά προϋπόθεση για την σωστή εξέλιξη της παραγγελίας σας. Τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε να φροντίζετε να μπορούν να φτάσουν σε εσάς και να τα διατηρείτε καθ' όλη την διάρκεια της συναλλαγής μας.

Ο χρόνος παράδοσης σε προϊόντα που φέρουν την σήμανση "4 - 10 ημέρες" ενδέχεται να ποικίλει ανάλογα την διαθεσιμότητα απο τις κατασκευάστριες εταιρίες, Σε οποιαδήποτε περίπτωση, η επιχείρηση μας ενημερώνει με γραπτό μήνυμα (SMS) στο δηλωθέν κινητό τηλέφωνο της παραγγελίας του πελάτη, για το χρονικό περιθώριο που απαιτείται μέχρι την αποστολή της παραγγελίας. Οι συνεργαζόμενες εταιρίες κούριερ, γνωστοποιούνται στους πελάτες μας εδώ. Η επιχείρηση μας δεν ΄φερει καμία ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις που ενδέχεται να παρουσιαστούν στην παράδοση των δεμάτων, από τις συνεργαζόμενες κούριερ. 

Για την ορθή εξυπηρέτηση των πελατών μας η εταιρεία μας δεσμεύεται στην παροχή:

  1. Επιβεβαίωσης παραλαβής της παραγγελίας (Order confirmation Email),
  2. Επιβεβαίωση αποστολής της παραγγελίας (Order Shipped Email)
  3. Συνδέσμου στον οποίο ο πελάτης, χρησιμοποιώντας τον αριθμό της παραγγελίας του, μπορεί να βρεί την ταχυδρομική εταιρεία courier και το αντίστοιχο Voucher έτσι ώστε να παρακολουθήσει την πορεία της.
  4. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση ο πελάτης δύναται ανά πάσα στιγμή να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς ή μέσω email μαζί μας για περαιτέρω διευκρινήσεις.

Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη εάν ο πελάτης δεν συμπληρώσει σωστά τα στοιχεία επικοινωνίας του, όπως αριθμό κινητού τηλεφώνου, λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κατ'επέκταση δεν λάβει ενημερώσεις σχετικά με την αποδοχή και εξέλιξη της παραγγελίας του.

Λόγω του μεγάλου φόρτου εργασιών η επιχείρηση μας δεν δεσμεύεται σε καμία περίπτωση ως προς την παροχή περαιτέρω υπηρεσιών όπως: δεματοποίηση για δώρο, τηλεφωνική επικοινωνία με πελάτη για ενημέρωση της πορείας της παραγγελίας, τηλεφωνική βοήθεια για συναρμολόγηση προϊόντων, χειροκίνητη μέτρηση διαστάσεων προϊόντων, παροχή φωτογραφιών προϊόντων πέραν αυτών που παρέχονται από τον κατασκευαστή και εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας ή και οποιαδήποτε άλλης μορφής ιδιωτικής εξυπηρέτησης. Οποιαδήποτε τηλεφωνική επικοινωνία από την εταιρεία ως προς τον πελάτη γίνετε καλή τη πιστή και χωρίς καμία δέσμευση από την πλευρά της εταιρείας ως προς τη συχνότητα ή την επανάληψη μονόπλευρης προσωπικής εξυπηρετήσης.

Η επιχείρηση μας θα κάνει ότι μπορεί για να ελαχιστοποιήσει όλες τις παραπάνω περιπτώσεις και να εξυπηρετήσει τους πελάτες μας όσο το δυνατόν γρηγορότερα, θέλουμε όμως να ενημερώσουμε το αγοραστικό μας κοινό ότι υπάρχουν κάποιοι παράγοντες τους οποίους δεν ελέγχουμε και για τις επιπτώσεις των οποίων δεν μπορούμε να θεωρηθούμε υπεύθυνοι.


9.01 Φυσική παράδοση προιόντων

Λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης η οποία προέκυψε λόγω της πανδημίας αλλά και ως αποτέλεσμα των μέτρων που εξαγγέλθηκαν από την κυβέρνησή, η επιχείρηση μας θα ήθελε να σας ενημερώσει τους καταναλωτές  ότι πραγματοποιώντας παραγγελίες από το κατάστημά μας συναινεί με τα παρακάτω:

Έχοντας λάβει υπόψη τα παραπάνω, το κατάστημά μας δεν αναλαμβάνει ευθύνη για την τήρηση των μέτρων ασφαλείας από τους αντιπροσώπους των εταιρειών courier και παροτρύνουμε όλους τους πελάτες μας να πληρώσουν με ηλεκτρονικό τρόπο έτσι ώστε να ελαχιστοποιείται η επαφή με τρίτους. 


9.02 Τιμές προιόντων

Οι τιμές στο φυσικό κατάστημα ygeia365.gr (Κορίνθου και Ήρας 2, Άργος) ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος ygeia365.gr καθώς ακολουθείται διαφορετική εκπτωτική πολιτική. Για αυτό το λόγο οι παραγγελίες που καταχωρούνται από το ηλεκτρονικό κατάστημα ygeia365.gr και ως τρόπο παραλαβής έχουν “παραλαβή από το κατάστημα” εκτελούνται κατά σειρά προτεραιότητας και ο πελάτης μπορεί να παραλάβει μόνον όταν ενημερωθεί με email ότι η παραγγελία του έχει ετοιμαστεί. Σε καμία περίπτωση ο πελάτης δε δικαιούται να παραλάβει άμεσα και χωρίς τη σχετική ειδοποίηση μια ηλεκτρονική ή τηλεφωνική  παραγγελία ούτε να απαιτήσει να κάνει αγορές στο φυσικό κατάστημα με τις τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος.


10. Αποστολή Προϊόντων, Επιστροφές Προιόντων και Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους αποστολής και παραλαβή προϊόντων από το Ygeia365.gr κάνοντας click ΕΔΩ. Λόγω της φύσης των ηλεκτρονικών αγορών είναι πιθανό να μην καλύπτονται οι προσδοκίες του τελικού αποδέκτη από το προϊόν της επιλογής του, εξαιτίας της έλλειψης της φυσικής επαφής αυτού με το προς αγορά είδος. Το Ygeia365.gr σας δίνει τη δυνατότητα, μέσω της πληρότητας των περιγραφών των οποίων αναρτά στις σελίδες του, να απολαμβάνετε το προνόμιο της άμεσης επαφής με τα προϊόντα που διαθέτει από την οθόνη του υπολογιστή σας, γρήγορα και εύκολα. Θέλοντας όμως να καλύψουμε ακόμη περισσότερο τους πελάτες μας, ώστε να αναδείξουμε τα οφέλη της χρήσης του διαδικτύου στις καθημερινές μας αγορές, προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων. Μπορείτε να δείτε τους Όρους αλλά και την Διαδικασία υπαναχώρησης κάνοντας click εδώ

Παρακάτω σας παραθέτουμε τους όρους και τους τρόπους επιστροφής.


10.1 Όροι Επιστροφής

Δεν πραγματοποιούνται αλλαγές σε προϊόντα τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή, για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής, και τα οποία έχουν αποσφραγιστεί μετά την παράδοση, όπως τα είδη προσωπικής φροντίδας  (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά αποτριχωτικές μηχανές, ξυριστικές, μηχανές, βούρτσες, οδοντόβουρτσες και θερμόμετρα, εσώρουχα, πάτοι, επιστραγαλίδες κ.α.).


10.2 Διαδικασία Επιστροφής

Συσκευάστε το προϊόν, σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή. Προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το κουτί με το οποίο έγινε η αποστολή από εμάς. Στη συνέχεια αποστείλετε το δέμα στα στοιχεία που θα σας δωθούν τηλεφωνικά, μέσω της εταιρείας κούριερ που θα σας υποδείξουμε. Με την επιστροφή του δέματος στην αποθήκη μας, θα δρομολογήσουμε την αντικατάστασή του αν ζητηθεί ή την πίστωση του πλήρες ποσού (συμπαριλαμβανομένων των μεταφορικών) που κατέβαλε ο πελάτης για την παραγγελία του, εντός 10 εργάσιμων ημερών. Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται με τον ίδιο τρόπο που ολοκληρώθηκε η αγορά.

Σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, ή το προϊόν φτάσει σε εμάς αλλοιωμένο, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.


11. Τρόποι Πληρωμής

Το Ygeia365.gr υποστηρίζει διάφορους τρόπους πληρωμής, όπως η αντικαταβολή ή πληρωμή με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα, MasterPass, ή Paypal, καθώς και πληρωμή σε τράπεζα από τραπεζικό λογαριασμό. Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με του τρόπους πληρωμής του Ygeia365.gr κάνοντας click εδώ.


12. Παραστατικά Πώλησης – Αποδείξεις – Τιμολόγια

Στα πλαίσια της οικολογικής συνείδησης που διέπει το Ygeia365.gr, αλλά και για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, μπορείτε να ζητήσετε η αποστολή του παραστατικού πώλησης (Απόδειξη Λιανικής) της παραγγελίας σας γίνεται ηλεκτρονικά, στο email που έχετε δηλώσει.

Λόγω των πολύ ανταγωνιστικών τιμών που παρέχουμε και για λόγους αθέμιτου ανταγωνισμού, δεν τιμολογούμε (Τιμολόγιο ή Απόδειξη Λιανικής) επιχειρήσεις όπως, φαρμακεία, σούπερ μαρκετ, μινι μάρκετ, κουρεία, κομμωτήρια και γενικότερα σε οποιαδήποτε επιχείρηση δυνητικά θα μπορούσε να μεταπουλήσει τα τιμολογηθέντα προιόντα.


13. Δωροεπιταγές/Κουπόνια

Το Ygeia365.gr ως μέσο προώθησης χρησιμοποιεί δωροεπιταγές/κουπόνια τα οποία μπορεί να αφορούν απόλυτη ή ποσοστιαία επιπλέον έκπτωση. Οι δωροεπιταγές/κουπόνια σε καμία περίπτωση δεν ανταλλάσσονται με μετρητά, ενδέχεται να έχουν συγκεκριμένη χρονική διάρκεια ισχύος και άλλους περιορισμούς (π.χ. ελάχιστο ύψος παραγγελίας ή ισχύ σε συγκεκριμένα προϊόντα μόνο). Όπως στα περισσότερα καταστήματα, παράλληλες προωθητικές ενέργειες δεν αθροίζονται ή συνδυάζονται, αλλά ισχύει η μεγαλύτερη, συνεπώς σε κάθε παραγγελία μπορεί να γίνει εξαργύρωση μίας δωροεπιταγής/κουπονιού. Το Ygeia365.gr διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει δωροεπιταγές/κουπόνια αν το κρίνει αναγκαίο.


14. Επίλυση Διαφορών

To Ygeia365.gr προσπαθεί να δημιουργεί μία ευχάριστη εμπειρία χρήσης για όλους τους πελάτες του. Για οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία έχετε θα χαρούμε να σας εξυπηρετήοσυμε και για τον λόγο αυτό μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με email ή τηλεφωνικά. Αν παρόλα αυτά δεν μπορούμε να επιλύσουμε το θέμα που έχετε και θεωρείται ότι από τις μεταξύ μας συναλλαγές προσβάλετται σε οποιονδήποτε βαθμό κάποιο δικαίωμα σας, μπορείτε σύμφωνα με την Οδηγία 2013/11/ΕΚ, η οποία ενσωματώθηκε στην Ελλάδα με την ΚΥΑ 70330/2015, να κάνετε χρήση της δυνατότητας ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ - Alternative Dispute Resolution) στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν ο πελάτης έχει την ιδιότητα του καταναλωτή (δηλ. φυσικό πρόσωπο που ενεργεί εκτός επαγγελματικής ιδιότητας) και έχει οποιοδήποτε πρόβλημα με αγορά που πραγματοποίησε από την Ιστοσελίδα μας μπορεί να κινήσει την διαδικασία ΕΕΔ δια μέσου της πλατφόρμας για την ηλεκτρονική επίλυση διαφορών (πλατφόρμα ΗΕΔ). Εθνικό σημείο επαφής για την ΗΕΔ στην Ελλάδα έχει οριστεί το Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτή Ελλάδας. Τα ανωτέρω δεν περιορίζουν σε τίποτα τα δικαιώματα που και εσείς και εμείς έχουμε να καταφύγουμε στα αρμόδια δικαστήρια.


15. Μεταβολές

Το Ygeia365.gr διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει ή να τροποποιεί τους εφαρμοστέους όρους και προϋποθέσεις για τη χρήση της ιστοσελίδας σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Τέτοιες αλλαγές, τροποποιήσεις, προσθήκες ή διαγραφές στους όρους και τις προϋποθέσεις της χρήσης θα τίθενται σε ισχύ άμεσα από την γνωστοποίησή τους, η οποία μπορεί να δοθεί με κάθε μέσο συμπεριλαμβανομένης, αλλά όχι περιοριστικά, της θέσης καινούργιων όρων και προϋποθέσεων στην ιστοσελίδα. Κάθε χρήση της ιστοσελίδας κατόπιν τέτοιας αλλαγής ή τροποποίησης θα θεωρείται ότι αποτελεί αποδοχή εκ μέρους σας τέτοιων αλλαγών, τροποποιήσεων, προσθηκών ή διαγραφών. Το Ygeia365.gr μπορεί, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, να καταγγείλει, αλλάξει, αναστείλει ή διακόψει οποιαδήποτε επιμέρους λειτουργία αυτής της ιστοσελίδας συμπεριλαμβανομένης της διαθεσιμότητας, της φωτογραφίας παρουσίασης ή περιγραφής οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας.