ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ

Αναλώσιμα-Συσκευές

Pic Solution ThermoDiary Head Ψηφιακό Θερμόμετρο Μετώπου με Υπέρυθρες Κατάλληλο για Μωρά Pic Solution ThermoDiary Head Ψηφιακό Θερμόμετρο Μετώπου με Υπέρυθρες Κατάλληλο για Μωρά
-35 %
Brand: Pic Solution
ΧαρακτηριστικάΜετρά τη θερμοκρασία του παιδιού σας με ένα απλό βήμα: το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το τοποθετήσετε απαλά στο αυτί του και να πατήσετε ένα κουμπί. Είναι τόσο γρήγορο και εύκολο που σε λίγα δευτερόλεπτα θα έχετε μια ένδειξη θερμοκρασίας.Είναι εύκολο να καθαριστεί, καθώς είν..
31,87€ 49,00€
Χωρίς ΦΠΑ:31,87€
Pic Solution Vedo Clear Ψηφιακό Θερμόμετρο Μασχάλης Κατάλληλο για Μωρά Pic Solution Vedo Clear Ψηφιακό Θερμόμετρο Μασχάλης Κατάλληλο για Μωρά
-43 %
Brand: Pic Solution
Ψηφιακό θερμόμετρο με ευανάγνωστη, διαυγή οθόνη και εμφάνιση αποτελέσματος σε 60-120 δευτερόλεπτα.ΧαρακτηριστικάΑδιάβροχος και άθραυστος, εύκαμπτος σχεδιασμός.Με ήχο ειδοποίησης ολοκλήρωσης της μέτρησης.Με αυτόματη απενεργοποίηση μετά από λίγη ώρα λειτουργίας χωρίς χρήση.Ανταλλάξιμη μπαταρία μεγάλης..
4,19€ 7,40€
Χωρίς ΦΠΑ:4,19€
Pic Solution Vedo Eco Plus Θερμόμετρο Μασχάλης με Γάλλιο Pic Solution Vedo Eco Plus Θερμόμετρο Μασχάλης με Γάλλιο
-28 %
Brand: Pic Solution
Οικολογικό θερμόμετρο κλασσικού τύπου με μεγεθυντικό φακό και χρόνο μέτρησης 4 λεπτά, χωρίς υδράργυρο.ΧαρακτηριστικάΓυάλινη κατασκευή με μεγεθυντικό φακό κατά μήκος του σώματος του θερμόμετρου ώστε να είναι ευκρινέστερη η ένδειξη της θερμοκρασίας.Περιεχόμενο με Galistan, μια υγρή ουσία από κράμα γαλ..
6,47€ 9,00€
Χωρίς ΦΠΑ:6,47€
Pic Solution Vedo Family Ψηφιακό Θερμόμετρο Μασχάλης Κατάλληλο για Μωρά Pic Solution Vedo Family Ψηφιακό Θερμόμετρο Μασχάλης Κατάλληλο για Μωρά
-30 %
Brand: Pic Solution
Ψηφιακό θερμόμετρο με ευκρινής οθόνη και εμφάνιση αποτελέσματος σε 60 δευτερόλεπτα.ΧαρακτηριστικάΜε διαφορετικούς ήχους ειδοποίησης για ολοκλήρωση μέτρησης και ανίχνευση υψηλού πυρετού.Παρέχει μετρήσεις υψηλής ακρίβειας με απόκλιση ± 0.1°C.Διατηρεί στην μνήμη το αποτέλεσμα της τελευταίας μέτρησης.Δυ..
3,92€ 5,60€
Χωρίς ΦΠΑ:3,92€
Pic Solution Mobile Rapid Wrist Ψηφιακό Πιεσόμετρο Καρπού Pic Solution Mobile Rapid Wrist Ψηφιακό Πιεσόμετρο Καρπού
-28 %
Brand: Pic Solution
Ψηφιακό πιεσόμετρο καρπού της εταιρίας Pic Solution με δυνατότητα ανίχνευσης αρρυθμίας, ενώ παράλληλα διαθέτει μνήμη καταγραφής και αποθήκευσης μετρήσεων.Είδος: ΨηφιακόΧρήση: ΚαρπούΑρρυθμία..
31,60€ 43,68€
Χωρίς ΦΠΑ:31,60€
Pic Solution Cardio Afib Ψηφιακό Πιεσόμετρο Μπράτσου Pic Solution Cardio Afib Ψηφιακό Πιεσόμετρο Μπράτσου
-26 %
Brand: Pic Solution
ΧαρακτηριστικάΠεριχειρίδα μεγάλου μεγέθους με ανιχνευτή κίνησης για αξιόπιστη μέτρηση.Ανιχνεύει καρδιακές ανωμαλίες (κολπική μαρμαρυγή, πρόωρες συστολές, αρρυθμία).Διαθέτει λειτουργία με 60 μνήμες για 2 χρήστες με ημερομηνία και ώρα.Μέσος όρος των 3 τελευταίων μετρήσεων.Με δείκτη υπέρτασης σύμφωνα μ..
51,45€ 69,29€
Χωρίς ΦΠΑ:51,45€
Pic Solution Help Rapid Ψηφιακό Πιεσόμετρο Μπράτσου Pic Solution Help Rapid Ψηφιακό Πιεσόμετρο Μπράτσου
-26 %
Brand: Pic Solution
Ψηφιακό πιεσόμετρο μπράτσου της εταιρίας Pic Solution με δυνατότητα ανίχνευσης αρρυθμίας, ενώ παράλληλα διαθέτει μνήμη καταγραφής και αποθήκευσης μετρήσεων.Είδος: ΨηφιακόΧρήση: ΜπράτσουΑρρυθμία..
41,58€ 55,99€
Χωρίς ΦΠΑ:41,58€
Pic Solution Mobile Rapid Ψηφιακό Πιεσόμετρο Μπράτσου
-13 %
Brand: Pic Solution
Ψηφιακό πιεσόμετρο μπράτσου της εταιρίας Pic Solution, το οποίο διαθέτει μνήμη καταγραφής και αποθήκευσης μετρήσεων.Είδος: ΨηφιακόΧρήση: Μπράτσου..
70,27€ 81,11€
Χωρίς ΦΠΑ:70,27€
Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)