ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ

Blog RSS Feed

18 Sep Αντηλιακή Προστασία για τον Χειμώνα : Όσα πρέπει να γνωρίζεις!
ygeia_blogger 0 100
  Το καλοκαίρι τελείωσε και ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας επαναπρογραμματισμού. Υπάρχει η συνήθεια να θεωρούμε τα αντηλιακά και την ηλιοπροστασία μετά το πέρασμα του Αυγούστου ένα κομμάτι που αφήνουμ..
17 Sep Προτάσεις για καθημερινή Περιποίηση Προσώπου
ygeia_blogger 0 96
Γνωρίζετε ότι το πρόσωπό σας  χρειάζεται καθημερινή περιποίηση-φροντίδα , ειδικότερα εάν ενδιαφέρεστε για την καλύτερη διατήρηση της επιδερμίδας στο στο χρόνο; Εάν δεν υπάρχει αυτή η φροντίδα μην περι..
16 Aug Γνωρίζοντας βασικά χαρακτηριστικά για 13 Έλαια!
ygeia_blogger 0 140
Τα έλαια ανήκουν σε μία ομάδα ενώσεων που χαρακτιρίζονται από αδιαλυτότητα στο νερό. Μαζί με τα λίπη συνιστούν τα λιπίδια τα οποία βρίσκονται στον λιπώδη ιστό του δέρματός  μας. Στο συγκεκριμένο άρθρο..
11 Aug Ακμή μετά την Ενηλικίωση
ygeia_blogger 0 125
  Όλοι γνωρίζουμε την ακμή ως εφηβικό πρόβλημα και όντως απασχολεί πρίπου το 90% των εφήβων. Ωστόσο η ακμή συνήθως συνεχίζεται και κατά την ενήλικη ζωή και μας απασχολεί πολύ περισσότερο καθώς η εμφάν..
01 Aug Μακιγιάζ: Τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνω Βήμα-Βήμα
ygeia_blogger 0 137
  Όλες οι γυναίκες έχει χρειαστεί να κάνουμε μακιγιάζ στο πρόσωπό μας περισσότερο από μία φορά. Για αρκετές γυναίκες μάλιστα είναι και καθημερινή ρουτίνα το μακιγιάζ. Ο μέσος όρος συχνότητας βέβαια σύ..
20 Jul Tips για καλύτερο ύπνο: Κοιμηθείτε σαν ξέγνοιαστο παιδί
ygeia_blogger 0 176
  Υπάρχουν 2 είδη ανθρώπων όταν μιλάμε για ύπνο: Ο ένας είναι αυτός που θα έχει κοιμηθεί τα πρώτα 3 λεπτά που πέσει στο κρεβάτι και ο άλλος είναι αυτός που δυσκολεύεται να κοιμηθεί είτε λίγο είτε περι..
16 Jul Καλοκαιρινή δίαιτα: πως να χάσετε κιλά για το καλοκαίρι
ygeia_blogger 0 121
  Τι είναι αυτό που ταιριάζει τέλεια με τις καλοκαιρινές διακοπές; Ένα καλοκαιρινό σώμα. Αν θέλετε να αλλάξετε το σώμα σας προς το καλύτερο για το καλοκαίρι τότε ίσως η γυμναστική να μην είναι αρκετή!..
11 Jul 5 tips για περιποίηση μαλλιών το καλοκαίρι : Πλήρης οδηγός
ygeia_blogger 0 162
  Το καλοκαίρι είναι περίοδος για να αφήσουμε τα μαλλιά μας ελεύθερα, χωρίς χρονοβόρες περιποιήσεις και  ανησυχίες. Αλλά αυτό πολλές φορές καταλήγει σε εφιάλτη καθώς στην προσπάθειά μας να μην ασχολού..
04 Jul Λιπαρό δέρμα : Ο πιο ιδιότροπος τύπος δέρματος
ygeia_blogger 0 98
  Κάθε είδος δέρματος χρειάζεται ορισμένη ποσότητα λιπαρότητας για να μπορεί να διατηρεί την ελαστικότητα και ενυδατωση του. Τα είδη του δέρματος εξαρτώνται από την λιπαροτητα τους, μπορεί να είναι εί..
01 Jul 14 τρόποι για να διατηρήσετε το μαύρισμά σας όλο το καλοκαίρι!
ygeia_blogger 0 249
   Και σε ποιόν δεν αρέσει να γυρνάει από τις διακοπές του μαυρισμένος και λαμπερός; Να περπατάει και να αφήνει πίσω του μία έντονη αίσθηση καλοκαιριού ! Όλοι το θέλουμε... αλλά πως μπορούμε να το πετ..
28 Jun Ατοπική Δερματίτιδα: Ορισμός, Αίτια, Πρόληψη και Θεραπεία
ygeia_blogger 0 192
   Η ατοπική δερματίτιδα αποτελή φλεγμονώδη δερπατοπάθεια και χαρακτιρίζεται από έντονο κνησμό και από χρόνια υποτροπιάζουσα πορεία. Το 10-25% των παιδιών παρουσιάζουν την συγκεκριμένη δερματοπάθεια κ..
25 Jun Περιποίηση του δέρματος : Ότι πρέπει να γνωρίζετε
ygeia_blogger 0 103
   Το γνωρίζατε πως το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του ανθρώπινου οργανισμού; Είναι αυτόπου μας προστατεύει από τα χιλιάδες βακτηρία και τις χιλιάδες ασθένειες που συναντάμε κατά τηδιάρκεια της η..
Εμφάνιση 1 έως 12 από 17 (2 Σελ.)
Για την κορυφαία εμπειρία αγορών το κατάστημα μας χρησιμοποιεί cookies, ενημερωθείτε για την πολιτική απορρήτου (GDPR) εδώ